Νεος Τερματικος Σταθμος για το Αεροδρομιο Heathrow του Λονδινου για τους Ολυμπιακους Αγωνες

Το Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, το οποίο θεωρείται το τρίτο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο, αναμένει ότι «ένα 80% από αθλητές των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών αγώνων, προπονητές, δημοσιογράφους και άλλους επισκέπτες θα περάσουν από τους τερματικούς σταθμούς του κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 του Λονδίνου.

Η 13η Αυγούστου 2012 προβλέπεται να είναι η μέρα με την μεγαλύτερη κίνηση που θα υπάρξει ποτέ στο αεροδρόμιο και υπάρχουν σχέδια για να κατασκευαστεί ένας προσωρινός τερματικός σταθμός που θα χρησιμοποιείται μόνο για τις αναχωρήσεις. Ειδικά μετά από την τελετή λήξης των αγώνων περίπου 10.000 αθλητές θα αναχωρήσουν από την πόλη μέσα σε μια μέρα.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι ένα 50% περισσότεροι επιβάτες θα φθάσουν στην πόλη πριν την έναρξη των αγώνων, με μια αύξηση 35% στον αριθμό των αποσκευών.

Αλλά η Ομάδα Προγραμματισμού του Heathrow για τους Ολυμπιακούς Αγώνες – που διευθύνεται από τον Nick Cole – έχει φροντίσει εδώ και χρόνια να γίνουν τα πάντα όσο πιο ομαλά γίνεται.

Με την κυκλοφορία να ελέγχεται με λωρίδες «Ολυμπιακών αγώνων – μόνο» και τους αθλητές να μπορούν να κάνουν check in τις αποσκευές τους σε διάφορα σημεία ελέγχου στο Λονδίνο πριν την άφιξη τους στο αεροδρόμιο, το Heathrow πιστεύει ότι οι αθλητές αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν μια καλή εμπειρία κατά την άφιξη και την αναχώρηση τους.

Οι επισκέπτες που έχουν καταφέρει να βρουν φθηνα αεροπορικα εισιτηρια για το Λονδίνο για να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012, να είναι σίγουροι ότι σε ότι αφορά τους Βρετανούς, όταν πρόκειται για τις μετακινήσεις όλα θα τηρηθούν με αυστηρότητα και τυπικότητα.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
FacebookTwitterPinterest