Η Air India θα ενταχθεί τελικά στην Star Alliance στις 11 Ιουλίου 2014

AirIndia

Η Air India (Mumbai) είναι τελικά έτοιμη για την ένταξη στην Star Alliance. Η συμμαχία εξέδωσε την παρούσα δήλωση σήμερα:

Στην Chief Executive Board (CEB) συνεδρίασή που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 23 Ιουνίου 2014, οι διευθύνοντες σύμβουλοι του δικτύου της Star Alliance ενέκριναν ομόφωνα την ένταξη της Air India, ανοίγοντας το δρόμο για τον εθνικό αερομεταφορέα για να γίνει η πρώτη ινδική αεροπορική εταιρεία για θα ενταχθεί σε μια παγκόσμια αεροπορική συμμαχία.

Οι ομάδες που είναι υπεύθυνες για την ένταξη της Air India στην Star Alliance και οι φορείς μέλη της θα ολοκληρώσουν τώρα τις τελευταίες απαραίτητες εργασίες προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η Air India μπορεί να προσφέρει όλα τα οφέλη στους πελάτες της Star Alliance από τις 11 Ιουλίου 2014 και μετά.

Συνολικά, το δίκτυο της Star Alliance θα αυξηθεί σε 27 αεροπορικές εταιρείες-μέλη, προσφέροντας περισσότερες από 18.500 καθημερινές πτήσεις που εξυπηρετούν 1316 προορισμούς σε 192 χώρες.

Αμοιβαία οφέλη τακτικών επιβατών μεταξύ του προγράμματος Flying Returns της Air India και των υπολοιπων μελών θα έρθει επίσης σε ενεργοποίηση στις 11 Ιουλίου 2014.  Αυτό θα παρέχει στους πελάτες περισσότερες επιλογές για την απόκτηση και την εξαργύρωση πόντων, την αναβάθμιση και την απόκτηση της Star Alliance Gold status.

Οι πελάτες που κατέχουν Star Alliance Gold έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 1.000 αίθουσες σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο και μπορούν να κάνουν check-in σε ειδικά διαμορφωμένα desks, μπορούν να έχουν αυξημένο βάρος αποσκευών και να λαμβάνουν προτεραιότητα επιβίβασης και παράδοση αποσκευών. Όλα αυτά τα οφέλη θα παρέχονται με την ένταξη και από την Air India.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
FacebookTwitterPinterest