Η SriLankan Airlines εντάσσεται στην συμμαχία Oneworld απο την 1η Μαΐου 2014

srilankan_airlines

Η SriLankan Airlines (βάση: Κολόμπο) θα γίνει πλήρες μέλος της αεροπορικής συμμαχίας oneworld ® προσφέροντας ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα οφέλη της συμμαχίας, ξεκινώντας από την Πέμπτη 1η του Μαΐου 2014 – ως ο πρώτος αερομεταφορέας από την Ινδική χερσόνησο που εντάσσεται ως μέρος μιας – οποιασδήποτε – παγκόσμιας ομάδας αεροπορικών εταιρειών.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Σρι Λάνκα έλαβε άδεια να γίνει μέλος της Oneworld, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της  διεξοδικής επισκόπησης αποτελεσμάτων και προετοιμασίας που διεξαγόταν από την  Cathay Pacific Airways , η οποία είναι χορηγός στην ένταξη της στην συμμαχία με την κεντρική ομάδα της Oneworld.

Η ανακοινώση αύτη έρχεται ένα μήνα μετά την ένταξη των αεροπορικών εταιρειών TAM και US Airways στην oneworld  στις 31 Μαρτίου, ολοκληρώνοντας ετσι το μεγαλύτερο εώς τώρα πρόγραμμα επέκτασης του ομίλου .

Η SriLankan Airlines θα φέρει δύο νέους προορισμούς για το δίκτυο της oneworld, το διεθνές αεροδρόμιο Hambantota στο νότιο τμήμα του νησίου της Σρι Λάνκα και το αεροδρόμιο Tiruchirapalli της Ινδίας.

Η SriLankan έχει ήδη κοινό κωδικό με τα μέλη της Oneworld Malaysia Airlines και S7 Airlines καθώς επίσης βρλισκεται σε συζητήσεις σε προχωρημένο στάδιο για συμφωνίες κοινού κωδικού (code-share agreements) με άλλες εταιρείες απο την συμμαχία της oneworld.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
FacebookTwitterPinterest