Για Εμας

Το Aeroporika.gr σε συνεργασία με την Petas.gr και την υποστήριξη της Linkwise προσφέρει οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια από την Ελλάδα προς όλο τον κόσμο. Με το σύστημα της συνδυασμένης αναζήτησης μπορείτε να βρείτε, εύκολα και γρήγορα, τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια στις χαμηλότερες τιμές.

Αναζητήστε τώρα όλες τις τελευταίες προσφορές των αεροπορικών εταιρειών μέσα από το Aeroporika.gr και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές! Μέσα από τις σελίδες μας θα βρείτε ακόμα παρουσιάσεις των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών καθώς επίσης χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες για όλα τα αεροδρόμια της χώρας και όλους τους κωδικούς πόλεων και αεροδρομίων.

Με την συνδυασμένη αναζήτηση πτήσεων έχετε πρόσβαση σε πολύ περισσότερες επιλογές και μπορείτε να κάνετε κράτηση δυο διαφορετικών εταιρειών για το σκέλος της κάθε διαδρομής έτσι π.χ. για το δρομολόγια Αθήνα – Παρίσι μπορείτε να κλείσετε αεροπορικό εισητήριο με την Easy Jet ενώ για το δρομολόγιο επιστροφής να επιλέξετε μια καλύτερη προσφορά με την Aegean, με αυτόν τον τρόπο συνδυάζονται οι χαμηλότερες προσφερόμενες τιμές των αεροπορικών εταιρειών προς όφελος του ταξιδιώτη.

Στο
Aeroporika.gr εκτός από τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες, θα βρείτε και έναν μεγάλο αριθμό low cost εταιρειών – EasyJet, WizzAir, AirBerlin κτλ - που προσφέρουν πολύ φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για κρατήσεις που γίνονται σε βάθος χρόνου (συνήθως οι low cost αεροπορικές εταιρείες δουλεύουν με το high dynamic pricing system στο οποίο οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται σε συνάρτηση με την υπάρχουσα ζήτηση και το χρονικό διάστημα πριν την αναχώρηση). Έτσι σε μια μονό αναζήτηση μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα εταιρειών καθώς επίσης και όλους τους συνδυασμούς μεταξύ τους.Aeroporika.gr...Το ταξίδι ξεκινάει εδώ!!!


© 2008 - 2024 Aeroporika.gr - All Rights Reserved

Aeroporika.gr - Το ταξίδι ξεκινάει εδώ...

Εμπορικό Σήμα: AEROPORIKA.GR,  Αριθμός Σήματος: 211012

NEW