SAS

SAS

Αεροπορική συμμαχία για τις σκανδιναβικές χώρες, Δανία, Σουηδία και Νορβηγία με την Scandinavian Airlines System να είναι το δυνατό τους χαρτί στον τομέα πτητικών υπηρεσιών. Μέλος της Star Alliance και με έτος ίδρυσης το 1946, η SAS εξυπηρετεί περίπου 25 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως με τα 148 αεροσκάφη της.

Μεγάλη απήχηση η εταιρεία δείχνει να έχει στα ταξίδια που αφορούν προορισμούς στην Σκανδιναβία, την Βόρεια Αμερική και την Ασία. Τα ταξίδια αυτά αν και κατ’ εξοχήν ακριβά, η σκανδιναβική εταιρεία καταφέρνει να έρχεται πρώτη στις επιλογές των πελατών με εξαιρετικές
προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια ακόμα και σε περιόδους αιχμής.

Η εταιρεία είναι κυρίως γνωστή για την περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθεί και τους χαμηλούς ρύπους που εκπέμπουν τα αεροσκάφη της. Έχει θέσει μάλιστα σαν στόχο μέχρι το 2020 να μειώσει τους ρύπους έως και 20%. Να τονιστεί ότι η αγορά και ανανέωση του μηχανικού κομματιού των αεροπλάνων δεν έχει να κάνει καθόλου με τα αεροπορικά εισιτήρια των οποίων οι τιμές είναι ακόμα ελκυστικές για όλες τις κατηγορίες των ταξιδιωτών. Η ίδια εφαρμόζει το σύστημα EuroBonus που υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες προσφορές.


Προορισμοι:
Προσφορες εισητηριων με την SAS απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Λαρνακα για Οσλο, Ελσινκι, Κοπεγχαγη, Στοκχολμη, Γκετεμποργκ, Malmo, Βρυξελλες, Βερολινο, Δουβλινο, Reykjavík, Βιλνιους, Λουξεμβουργο, Αμστερνταμ, Βαρσοβια, Gdansk, Μοσχα, Αγια Πετρουπολη, Κιεβο, Σικαγο, Ουασινγκτον.

Αναζητηστε μεσα απο τις σελιδες μας φτηνα αεροπορικα εισιτήρια και προσφορες με την SAS!


Σχετικά με SAS - Scvandinavian Airlines
Οι σκανδιναβικές αερογραμμές ή SAS είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Σκανδιναβίας, που εξυπηρετεί επιβάτες από όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το έτος 1946 και μέχρι το τέλος του έτους 1947, είχε μεταφέρει 18000 επιβάτες πέρα από τον Ατλαντικό. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με χαμηλά αεροπορικά ναύλα, κάτι που αυξάνει τον αριθμό των επιβατών της παγκοσμίως. Κατά το έτος 2012, η αεροπορική εταιρεία μετέφερε πάνω από 28 εκατομμύρια επιβάτες σε περίπου 136 προορισμούς σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Κάθε χρόνο, χάρη στην αύξηση των αεροσκαφών, το δίκτυο πτήσεων των σκανδιναβικών αερογραμμών αυξάνεται. Πρόσφατα, η εταιρεία άρχισε να πραγματοποιεί πτήσεις από την Κοπεγχάγη στο Σαν Φρανσίσκο και την Καλιφόρνια. Η αεροπορική εταιρεία αυτή είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Star Alliance, τη μεγαλύτερη Ένωση αεροπορικών εταιρειών. Έχει γίνει μία από τις αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες όταν πρόκειται για ταξίδια στο εξωτερικό. Επιπλέον, οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα να κλείσουν τα εισιτήριά τους χρησιμοποιώντας το σύστημα online κράτησης, το οποίο είναι αρκετά βολικό. Η αεροπορική εταιρεία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ευρώπη και προσφέρει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια σε πολλούς προορισμούς σε όλη την ήπειρο.

Οι σκανδιναβικές αερογραμμές διαχειρίζονται έναν εντυπωσιακό στόλο, που αποτελείται από σύγχρονα αεροσκάφη που περιλαμβάνουν Airbuses, Bombardier, MD-82/87 και deHavilland Q100/300/400NG, που εξασφαλίζουν ότι οι επιβάτες μεταφέρονται με ασφάλεια στον προορισμό τους. Μαζί με τις προγραμματισμένες αφίξεις και αναχωρήσεις, η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει στους επιβάτες της.


LATEST NEWS
Η SAS θα επαναφέρει το δρομολόγιο Στοκχόλμη - Αμβούργο απο τις 22 Απριλίου 2014.


Η Scandinavian Airlines SAS, ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει ένα νέο απ’ευθείας δρομολόγιο απο το αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης στο αεροδρόμιο του Αμβούργου με δύο πτήσεις μετ 'επιστροφής της καθημερινές και μία πτήση μετ' επιστροφής την Κυριακή ξεκινώντας απο τι 22 Απριλίου (2014). Πάνω από 100.000 επιβάτες πετούν μεταξύ Στοκχόλμης και Αμβούργου κάθε χρόνο. Το Αμβούργο είναι μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας και η τελευταία φορά που η SAS εξυπηρετούσε αυτο το δρομολόγιο ήταν το 2009. Εκ νέου τώρα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επιβατών της η SAS επαναφέρει αυτην την απ’ευθείας πτήση.


Το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Boeing 737-600 με χωρητικότητα 120 επιβατών και ένα Boeing 717 με χωρητικότητα 115 επιβατών. Η διάρκεια της πτήσης είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.


Η Γερμανία είναι μια μεγάλη αγορά για τη SAS, και η εταιρεία έχει πολλές καθημερινές απ’ευθείας αναχωρήσεις από την Στοκχόλμη προς τους τρεις γερμανικούς προορισμούς που εξυπηρετεί, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ και Βερολίνο. Συνολικά, η SAS διαθέτει περίπου 500 πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Σκανδιναβίας και Γερμανίας.

Aeroporika.gr - Το ταξίδι ξεκινάει εδώ...

© 2008 - 2024 Aeroporika.gr - All Rights Reserved

Εμπορικό Σήμα: AEROPORIKA.GR,  Αριθμός Σήματος: 211012

NEW