KLM

KLM

90 χρόνια κλείνει σε λίγους μήνες η KLM από την πρώτη της πτήση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου 1920 με το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Λονδίνο. Η KLM πριν την συγχώνευσή της με την Air France αποτελούσε τον εθνικό αερομεταφορέα της Ολλανδίας. Σήμερα, είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας SkyTeam και εξυπηρετεί πτήσεις σε περισσότερες από 65 χώρες.

Με αξιόμαχο στόλο που αποτελείται κυρίως από νέου τύπου Airbus και Boeing, οι εκατομμύρια επιβάτες που επιλέγουν την KLM να ταξιδέψουν αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά για την επιλογή τους. Ο σχετικά νεοεκλεγείς πρόεδρος της εταιρείας, Peter Hartman, έχει θέσει σαν στόχο του την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων που θα δικαιολογούν και το τελευταίο ευρώ, καθώς οι πτήσεις της εταιρείας διακρίνονται για την πολυτέλειά τους. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην World Business Class, καθώς καθημερινώς δίνει εξετάσεις για το όνομά της η «Βασιλική Εταιρεία Αερομεταφορών» στις οποίες φαίνεται να αριστεύει.

Η Ολλανδική αεροπορική εταιρεία δείχνει και το κοινωνικό της προφίλ με ενδεδειγμένη περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθεί, επενδύοντας μεγάλα χρηματικά ποσά σε αυτόν τον τομέα. Όλα αυτά τα έξοδα όμως τις επιστρέφουν από την εκτόξευση των πωλήσεων των αεροπορικών εισιτηρίων.


Προορισμοι:
Προσφορες εισητηριων με την KLM απο Αθηνα και Θεσσαλονικη για:
Αμστερνταμ, Βιεννη, Βρυξελλες, Πραγα, Βερολινο, Κοπεγχαγη, Παρισι, Τουλουση, Λυων, Αμβουργο, Μοναχο, Ανοβερο, Λουξεμβουργο, Βαρσοβια, Μοσχα, Αγια Πετρουπολη, Κιεβο, Λονδινο, Μαντσεστερ, Εδιμβουργο, Τοροντο, Μοντρεαλ, Βανκουβερ, Μεχικο, Σικαγο, Χιουστον, Νεα Υορκη, Κιοτο, Σαο Παολο, Λιμα, Πεκινο, Σεουλ, Τοκυο, Οσακα, Ταϊπεϊ, Δελχι, Ντεπανσαρ (Μπαλι), Μανιλα, Σιγκαπουρη, Ντοχα, ΝτουμπαιΑναζητηστε μεσα απο τις σελιδες μας φτηνα αεροπορικα εισιτήρια και προσφορες με την
KLM!Σχετικά με την KLM Airlines

Οι αερογραμμές KLM, που ιδρύθηκαν στις 7 Οκτωβρίου 1919, είναι η παλαιότερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που εχει διατηρήσει το αρχικό της όνομα. Η αεροπορική εταιρεία συγχωνεύθηκε με τον εθνικό αεροµεταφορέα της Γαλλίας, την Air France πίσω στο 2004. Το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ χρησιμεύει ως ο κύριος κόμβος της KLM Airlines, αλλά και το αεροδρόμιο Charles de Gaulle. Η KLM Airlines ιδρύθηκε με σκοπό να εξυπηρετούνται οι επιβάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρέχοντας τους την ευελιξία να διαλέξουν ανάμεσ σε διαφορετικές πτήσεις. Με την υποστήριξη της Air France και το ισχυρό εργατικό δυναμικό των 32.000 ανθρώπων, η KLM έχει καταστεί κορυφαίος φορέας στη χώρα.

Οι αερογραμμές KLM λειτουργούν από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και προσφέρουν άνετες online κρατήσεις για τα αεροπορικά εισιτήρια. Παρά τα ελάχιστα αεροπορικά ναύλα, η KLM διατηρεί υψηλά standards και ευχαριστεί τους επιβάτες της με τις υπηρεσίες πρώτης τάξης. Η αεροπορική εταιρεία, που είναι μέλος της Συμμαχίας SkyTeam, παρέχει προγραμματισμένες υπηρεσίες σε ένα μεγάλο αριθμό προορισμών σε όλο τον κόσμο. Προσφέροντας πολλά παγκόσμιο δίκτυο αερομεταφορών, οι πτήσεις της KLM είναι μια κωδικοποιημένη συμφωνία με άλλες αεροπορικές εταιρίες. Με το συνολικό δίκτυο και τη δύναμη των εταιρικών της σχέσεων, οι αερογραμμές KLM κατάφεραν να καλύψουν πολλές διαδρομές, συνδέοντας τις Kάτω Xώρες με όλες τις σημαντικές οικονομικές περιοχές του κόσμου.

Η KLM εκτιμάται παγκοσμίως για τις υπηρεσίες του δικτύου και της φιλοξενίας της.

Aeroporika.gr - Το ταξίδι ξεκινάει εδώ...

© 2008 - 2023 Aeroporika.gr - All Rights Reserved

Εμπορικό Σήμα: AEROPORIKA.GR,  Αριθμός Σήματος: 211012

NEW