Η Ryanair αλλάζει ριζικά τον σχεδιασμό και απλοποιεί την διαδικασία κρατήσεων

ryanair νεος σχεδιασμος

Η χαμηλού κόστους Ryanair άλλαξε ριζικά το σχεδιασμό της ιστοσελιδας της με κύριο χαρακτηριστικό την απλούστευση της διαδικασίας της κράτησης αεροπορικού εισιτηιρίου. Η κεντρική σελίδα έγινε πιο «φρέσκια» και το κύριο χρώμα έγινε το σκούρο μπλε και όχι το κίτρινο , όπως ήταν προηγουμένως .

Η διαδικασία κράτησης απαιτεί τώρα απο τον επιβάτη τρεις φορές λιγότερα κλικ. Σχετικά με την επιλογή των διάφορων υπηρεσιών που εμφανίζονται κατα την διαδικασία της κράτησης στην νέα  ιστοσελίδα ο επισκέπτης δεν χρειάζεται πλέον να απενεργοποιήσει χειροκίνητα τις επιλογές . Η μόνη εξαίρεση είναι η ταξιδιωτική ασφάλιση.

Επίσης, για τους επιβάτες κατά την διάρκεια αναζήτησης της πτήσης δεν χρειάζετε να εισάγουν τον ειδικό κωδικό Captcha, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για την προστασία του συστήματος από τα ρομπότ διαφόρων άλλων μηχανών αναζήτησης.

Τον Οκτώβριο, η Ryanair είχε περιγράψει τις σχεδιαζόμενες καινοτομίες. Έπρεπε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες. Οι επιβάτες θα μπορούν χωρίς κόστος να αλλάζουν λάθη στην κράτηση τους  εντός 24 ωρών και επίσης να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο με mobile boarding pass .

Σημαντικά μειωμένα ειναι και τα τέλη για την ποινή εκτύπωσης της κάρτας επιβίβασης στο αεροδρόμιο και την χρήση αποσκευων. Κατά τη διάρκεια των πρωινών και βραδινών πτήσεων οι αεροσυνοδοί της Ryanair δεν θα ανακοινώνουν ενοχλητικές διαφημίσεις και τα εσωτερικά φώτα θα είναι στην νυχτερινή λειτουργία , έτσι ώστε οι επιβάτες να μπορούν να κοιμηθούν.

ryanair

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
FacebookTwitterPinterest