Η Ryanair εισαγάγει το Mobile Boarding Pass

Ο CEO Michael O’Leary της Ryanair επιβεβαιώσε ότι η αεροπορική εταιρεία θα εισαγάγει το Mobile Boarding Pass μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Ο O’Leary αυτή την εβδομάδα πήρε μέρος σε μια ζωντανή συζήτηση στο Twitter και όταν ρωτήθηκε για τις υψηλές χρεώσεις αναφορικά με την εκτύπωση κάρτας επιβίβασης στο αεροδρόμιο και την δυνατότητα να επιτρέπετε στους επιβάτες να δείχνουν την επιβεβαίωση της κράτησής μέσα απο το κινητό τους τηλέφωνο, ο ίδιος απάντησε : «Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Αναμένεται να έρθει σε ισχύ απο το καλοκαίρι του 2014. »

Μετά τη σύνοδο στο Twitter και σε σχετική ερώτηση στο τμήμα δημοσίων σχέσεων η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η Ryanair αναπτύσει σχετικό λογισμικό για κινητά (smartphones)  για την mobile κάρτα επιβίβασης.

Αυτα έρχονται σε αντίθεση με όσα είχε αναφέιρει ο CEO της Ryanair τον περασμένο Αύγουστο, όταν δήλωσε ότι η αεροπορική εταιρεία δεν θα προσφέρει mobile κάρτες επιβίβασης «διότι δεν θα εξοικονομήσει χρήματα με αυτό».

Η είδηση ότι η Ryanair θα εισαγάγει mobile boarding pass ακολουθεί την πρόσφατη εισαγωγή της τεχνολογίας από την EasyJet σε επτά αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου .

Είναι επίσης η τελευταία εξέλιξη στην πρόσφατη κίνηση της εταιρείας προς μια πιο φιλικές προς τον πελάτη προσέγγιση , η οποία περιλαμβάνει την έναρξη μιας λαβής Twitter και μια προσπάθεια να ανταποκρίνεται ταχύτερα στις καταγγελίες των πελατών .

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Η Ryanair εισαγάγει το Mobile Boarding Pass, 10.0 out of 10 based on 1 rating
FacebookTwitterPinterest