Η Ryanair προσθετει θεσεις για ορθιους επιβατες & χρεωνει την χρηση τουαλετας

Η Ιρλανδική εταιρεια χαμηλού κόστους Ryanair είναι και πάλι εδω με δύο νεες ιδέες που σίγουρα θα ξαφνιασουν τους περισσοτερεους ταξιδιωτες. Ξεκινώντας στις αρχές του επόμενου έτους, η εταιρεία θα εισάγει φθηνες τιμές για ορθια «καθισματα».  Ναι σωστα διαβάσετε… ορθιες θέσεις! 

Το σχέδιο της Ryanair ειναι να προσφέρει αυτου του ειδους τις «θεσεις»  για μόνο τέσσερις λίρες ανά ορθιο επιβατη. Πως ομως αναμενεται να βγαλει το κοστος για αυτες τις θεσεις? η απαντηση ερχετε με την χρεωση ολων των επιβατων που θελουν να χρησιμοποιηησουν την τουαλέτα του αεροσκάφους. Η Ryanair θα δοκιμασει το σχεδιο με τις ορθιες θεσεις στις αρχες του επομενου ετους, περίπου την ίδια στιγμη που θα παρουσιάσει και το συστημα για την πληρώμη στις τουαλέτες. 

Η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να αφαιρεσει τις τελευταίες δέκα σειρές καθισμάτων από όλα τα αεροσκαφοι της και να αντικαταστήσει αυτο τον κενο χωρο με 15 σειρές για ορθια «καθισματα». Η σκεψη της Ryanair είναι να αφαιρεσει τις δυο τουαλέτες από το πίσω μέρος του αεροπλάνου και να κρατηση μονο την μπροστινη τουαλετα, αλλά η ιδέα αυτη είναι ακόμα σε αρχικο στάδιο. 

Αυτή η νέα ανακατασκευή των εσωτερικών χώρων του αεροσκάφους θα επιτρεψει 40 – 50 περισσότερους επιβάτες για κάθε πτήση του αεροσκαφους, η οποία θα επιτρέψει στην Ryanair να μειώσει ακομα περισσοτερο τις τιμές των εισιτηρίων της.

Οι επιβάτες που θα επιλέγουν αυτες τις ορθιες θέσεις θα ειναι δεμενη με ζώνη ασφαλείας που θα περνα πανω από τον ώμο τους. Η Ryanair πιστεύει ακράδαντα ότι η νέα αυτή ιδέα θα περάσει τις δοκιμές ασφάλειας.  

Έτσι, το θέμα που τιθεται σήμερα είναι απλό …
1) Θα πληρωνατε για μια ορθια θεση?  
2) Θα πληρωνατε για την χρηση της τουαλετας του αεροσκαφους εαν αυτό σημαινε και χαμηλότερες τιμές αεροπορικων εισιτηρίων;

Αφήστε τα σχόλια σας παρακάτω:

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 7.1/10 (18 votes cast)
Η Ryanair προσθετει θεσεις για ορθιους επιβατες & χρεωνει την χρηση τουαλετας, 7.1 out of 10 based on 18 ratings
FacebookTwitterPinterest