Διαδικτυακές Κρατήσεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (FAQ):
Για τον σύγχρονο ταξιδιώτη, η κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων μέσω διαδικτύου είναι μια μεγάλη διευκόλυνση. Οι αεροπορικές εταιρίες σε συνεργασία με τα ταξιδιωτικά γραφεία κάνουν την εύρεση φτηνών εισιτηρίων και πτήσεων πιο εύκολη από ποτέ. Παρόλα αυτά η μεγάλη ποσότητα διαθέσιμων πληροφοριών μπορούν να καταβάλουν τους πιθανούς ταξιδιώτες. Στην περιοχή «Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις» (FAQ), θα βρείτε βοήθεια σχετικά με πιθανά ερωτήματα που προκύπτουν συχνά απο τους ταξιδιώτες και τις αντίστοιχες απαντήσεις που θα σας βοηθήσούν αρκετά όταν πρόκειται να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας online.

Συχνές Ερωτήσεις για την Αγορά Αεροπορικών Εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ?
Κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να θυμάστε όταν ψάχνετε για εισιτήρια μέσω διαδικτύου είναι ότι οι εκπτωτικές προσφορές έχουν αρκετούς περιορισμούς. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν μη επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που χάσετε την πτήση σας αλλά και περιορισμούς στις ώρες αναχωρήσεων. Σιγουρευτείτε ότι κατανοείτε όλους τους ορους/περιορισμούς προτού αγοράσετε τα εισιτήρια σας.

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ;
Αυτό εξαρτάται από την πολιτική της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας και τον τύπο εισιτηρίου που έχετε επιλέξει. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνεται αλλαγή στα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με έκπτωση χωρίς καποια έξτρα επιβάρυνση. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις δεν επιστρέφονται καθόλου χρήματα αν χάσετε την πτήση σας ή πρέπει να κάνετε αλλαγές στην κράτηση σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ;
Όταν βλέπετε στο διαδίκτυο την τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου, οι οποιοιδήποτε περιορισμοί  θα εμφανίζονται με τις τιμές των εισιτηρίων στην διαδικασία της κράτησης προτού πληρώσετε για’αυτά. Διαβάστε πολύ προσεκτικά αυτους τους ορους/περιορισμούς. Ένα ακριβότερο εισιτήριο θα έχει λιγότερους περιορισμούς και μπορεί να ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες σας, σε περίπτωση μάλιστα που χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στα σχέδια σας και να επαναπρογραμματίσετε το ταξίδι σας.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ (E-TICKET) ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;
Πλεον ολες οι αεροπορικές εταιρείες εκδίδουν ηλεκτρονικά εισιτήρια (e-tickets) χωρίς χαρτί. Αυτά είναι εικονικά εισιτήρια που χρησιμοποιούν τον αριθμό επιβεβαίωσης κράτησης και που μαζι με το διαβατηριο σας γινεται η ταυτοποιηση στην διαδικασια του check-in τις αεροπορικής εταιρίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό πτήσης σας εάν έχετε χάσει τον αριθμό επιβεβαίωσης. Με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια δεν χρειάζεστε πλέον το παλαιό χάρτινο εισιτήριο.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΒΡΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΗ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Συχνά όταν ψάχνετε για φτηνά εισιτήρια, οι αεροπορικές εταιρίες εμφανιζουν πληροφορίες για όλες τις πιθανές πτήσεις που συναντούν τα κριτήρια της αναζητησης σας. Σε ορισμενες περιπτώσεις όμως οι διαθέσιμες θέσεις της πτήσης που έχετε επιλέξει έχουν ήδη πουληθεί (σε αυτο το μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρώσετε την κράτηση), με αποτέλεσμα όταν προσπαθήσετε να κάνετε κράτηση να είναι διαθέσιμα τα ακριβότερα εισιτήρια.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;
Ναι, καλο είναι πάντα να επιβεβαιώνετε τις αεροπορικές σας κρατήσεις με τον αερομεταφορέα λίγες μέρες μετά την κράτηση και πάλι λίγες μέρες πριν την αναχώρηση. Με ένα τηλεφώνημα στην αεροπορική εταιρεία με την οποία πετάτε, μπορείτε εύκολα να επιβεβαιώσετε την κράτηση σας.

 ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΠΟ
       
120€

© 2008 - 2022 Aeroporika.gr - All Rights Reserved

Aeroporika.gr - Το ταξίδι ξεκινάει εδώ...

Εμπορικό Σήμα: AEROPORIKA.GR,  Αριθμός Σήματος: 211012

NEW