Πετάξτε από την Αθήνα με την αεροπορική εταιρεία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε

Είμαστε περήφανοι που είμαστε η αεροπορική εταιρεία στην οποία εμπιστεύεστε και βασίζεστε. Η εμπειρία μας που λειτουργούσαμε ως ο μεγαλύτερος διεθνής αερομεταφορέας σε όλη την πανδημία μας επέτρεψε να παρέχουμε το ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο ταξίδι σε όλο το εξελισσόμενο δίκτυό μας, που σας μεταφέρει σε 86 μεγάλους προορισμούς παγκοσμίως.

Περισσότεροι διεθνείς προορισμοί από οποιαδήποτε άλλη παγκόσμια αεροπορική εταιρεία
Πετάξτε σε 86 απίστευτους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Μπανγκόκ, Σινγκαπούρη and Μπαλί.

Δέσμευση για περιβαλλοντική αειφορία
Ταξιδέψτε άνετα στο σύγχρονο, νέο και αποδοτικό μας στόλο Boeing B787 από την Αθήνα. Ως μέρος της παγκόσμιας περιβαλλοντικής μας ευθύνης, προς το παρόν λειτουργούμε αεροσκάφη σωστού μεγέθους για την κάλυψη της παγκόσμιας ζήτησης. Τώρα πετάμε τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο των Airbus A350’s με μέση ηλικία 2,5 ετών. Είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή που εξασφάλισε τη διαπίστευση στο υψηλότερο επίπεδο στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής αξιολόγησης της IATA.

Βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας και ευέλικτες επιλογές κράτησης
Για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να σχεδιάσετε και να ταξιδέψετε με σιγουριά, έχουμε εφαρμόσει προηγμένα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης της παροχής προστατευτικών προσώπου και κιτ ασφαλείας σε όλους τους ταξιδιώτες. Εάν τα σχέδιά σας αλλάξουν, οι ευέλικτες επιλογές κράτησης σας καλύπτουν

Το τρίτο καλύτερο αεροδρόμιο στον Κόσμο
Απολαύστε βραβευμένες εγκαταστάσεις στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad (HIA), εξοπλισμένες με επαναστατική τεχνολογία ασφάλειας και υγιεινής, όπως θερμικό έλεγχο και κινητά απολυμαντικά ρομπότ. Το HIA είναι επίσης το πρώτο αεροδρόμιο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής που πέτυχε βαθμολογία 4 αστέρων Global Sustainability Assessment System, για τις καινοτόμες και βιώσιμες υποδομές και μέτρα του αεροδρομίου.

Ο μεγαλύτερος διεθνής αερομεταφορέας σε όλη την κρίση
Καθ ‘όλη τη διάρκεια της κρίσης, έχουμε πετάξει περισσότερους επιβάτες σε όλο τον κόσμο από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένου του επαναπατρισμού των 1800 πολιτών πίσω στο σπίτι τους στην Ελλάδα. Με αυτήν την απαράμιλλη εμπειρία στη μεταφορά επιβατών με ασφάλεια και αξιοπιστία σε όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να σας οδηγήσουμε εκεί που πρέπει να είστε.

Καθώς παραμένουμε αφοσιωμένοι για να σας πετάξουμε με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο, θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε, ενημερωμένο πολύτιμο Ταξιδιώτης μας.

Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα να ταξιδέψετε μαζί μας σε έναν από τους πολλούς προορισμούς που περιμένατε να εξερευνήσετε.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Πετάξτε από την Αθήνα με την αεροπορική εταιρεία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
FacebookTwitterPinterest