Το πρωτο 6 αστερων ξενοδοχειο στο Λονδινο


Μια από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές του Λονδίνου, το Knightsbridge, είναι η επιλογη της τοποθεσιας για το νέο πολυτελές ξενοδοχείο 36 σουίτων που εχει προγραμματιστεί να λειτουργησει το Νοέμβριο του 2012, με σκοπό να αποτελεσει το πρώτο 6 αστέρων ξενοδοχείο για την πρωτεύουσα του Ηνωμενου Βασιλειου.  Το Wellesley θα βρίσκεται στην οδο Knightsbridge 11 και θα διαχειρίζεται ατο Κέντρο Αραβικών Επενδυσεων στο Λονδινο.

Το κτιριο αναπτύσσεται από τη Rhimesong με κόστος 36 εκατομμύρια λίρες σε ανακαινίσεις. Το νέο ξενοδοχείο θα παρουσιάζει χαρακτηριστικα τόσο σύγχρονου οσο και κλασικου στυλ με τους εσωτερικούς χώρους να εχει αναλαβει η βραβευμένη Fox Linton χρησιμοποιώντας διακοσμιση από κτιρια  του 1920.

 Τα υπνοδωμάτια του ξενοδοχείου θα βρισκονται στους επανω έξι ορόφους του κτιριου, με την σουιτα στον εκτο οροφο να προσφαιρει την πιο ελκυστικη θεα του Λονδίνου με ιδιωτικό ασανσέρ και τεσσερα υπνοδωματια με ιδιωτικα μπάνια.

Αυτό θα την καταστήσει τη μεγαλύτερη (χωριτικοτητας) σουίτα στο Λονδίνο, φυσικα θα παρέχονται όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να είναι ασφαλείς για τους επιχειρηματίες-επισκεπτες και VIP.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
FacebookTwitterPinterest