Η Qatar Airways προσφέρει 100.000 δωρεάν εισιτήρια σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Η Qatar Airways προσφέρει σε επαγγελματίες ιατρούς πρώτης γραμμής και έναν συνοδό τους 100.000 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια μετ ‘επιστροφής οπουδήποτε στον κόσμο. Σε δελτίο τύπου, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι τα αεροπορικά εισιτήρια αποτελούν ένδειξη ευγνωμοσύνης στους ιατρούς που έχουν σώσει ζωές κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κοροναϊού. Η διάθεση δωρεάν εισιτηρίων ανοίγει σήμερα 12 Μαίου και θα λήξει στις 18 Μαΐου. Ας δούμε περισσότερα.

Ευχαριστώ στο ιατρικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο

Ο κοροναϊός έχει ωθήσει το ιατρικό προσωπικό στο προσκήνιο καθώς αντιμετωπίζει τη χειρότερη πανδημία του αιώνα. Έχουμε διαβάσει όλοι ιστορίες γιατρών και νοσοκόμων να δουλεύουν αδιάκοπα, μερικές φορές ακόμη και χωρίς την απαραίτητη προστασία.

Για να ευχαριστήσει αυτούς τους ήρωες εργαζόμενους για τις θυσίες τους, η Qatar Airways προσφέρει 100.000 δωρεάν εισιτήρια σε επαγγελματίες του ιατρικού τομέα και έναν συνοδό τους. Η αεροπορική εταιρεία θα παραιτηθεί του ναύλου και όλων των επιβαρύνσεων, απαιτώντας μόνο από τους επιβάτες να πληρώσουν τους φόρους αεροδρομίου. Τα μέλη του QMiles θα κερδίσουν επίσης μίλια για την πτήση τους!

Σε ένα δελτίο τύπου, ο ειλικρινής διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, Akbar Al Baker, είπε,

«Δεν υπάρχουν λόγια ή χειρονομίες που να αρκούν για να ξεπληρώσουν αυτούς τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, αλλά ελπίζουμε ότι η μικρή προσφορά μας για μια δωρεάν πτήση επιστροφής στην Qatar Airways θα τους επιτρέψει να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές… καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί αρχίζουν να χαλαρώνουν. «

Πώς θα λειτουργήσει το σχέδιο;

Η Qatar Airways αναμένει ότι η προσφορά θα προσελκύσει χιλιάδες ιατρούς από όλο τον κόσμο. Για να αντιμετωπίσει αυτήν τη ζήτηση, η αεροπορική εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα σύστημα για την εκχώρηση αυτών των εισιτηρίων. Οι ιατροί θα πρέπει να εγγραφούν εδώ, απο όπου θα λάβουν έναν μοναδικό κωδικό προσφοράς βάση προτεραιότητας.

Κάθε χώρα θα λαμβάνει ημερήσια κατανομή εισιτηρίων βάσει του πληθυσμού της, η οποία θα επαναφέρεται καθημερινά στις 00:01 (ώρα Ντόχας). Η προσφορά θα διαρκέσει για 7 ημέρες, από τις 12 έως τις 18 Μαΐου, δίνοντας σε όλους 7 πιθανές δοκιμές (μία για κάθε μέρα).

Για να κερδίσετε, θα συνιστούσαμε να συνδεθείτε στον ιστότοπο πριν από κάθε νέα κατανομή στις 00:01 (ώρα Ντόχας), να συμπληρώσετε τη φόρμα και να είστε έτοιμοι να την υποβάλετε άμεσως . Μόλις πάει 00:01, πατήστε υποβολή και ελπίζετε να φτάσετε εκεί πρώτη. Σε περίπτωση που δεν κερδίσετε την πρώτη μέρα, συνεχίστε να προσπαθείτε και ελπίζουμε ότι θα είστε τυχεροί!.

Aeroporika.gr

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Η Qatar Airways προσφέρει 100.000 δωρεάν εισιτήρια σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας., 10.0 out of 10 based on 3 ratings
FacebookTwitterPinterest