Η SAS αποκαλύπτει την νέα αναβαθμισμένη καμπίνα για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων

SAS

Η Scandinavian Airlines SAS – ( Στοκχόλμη ) αναβαθμίζει των εσωτερικό χώρο στα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων με νέα καθίσματα , νέο σύστημα ψυχαγωγίας και Wi-Fi πρόσβαση. Η SAS κυκλοφορήσε τις πρώτες φωτογραφίες της νέας καμπίνας.

Σύμφωνα με τον αερομεταφορέα, επτά αεροσκάφη Airbus A330/A340s έχουν αναβαθμίσει εώς τώρα την καμπίνα . Ο εσωτερικός σχεδιασμός είναι εξαιρετικά μοντέρνος με μεγαλύτερη άνεση καμπίνας με τη μορφή νέων καθισμάτων σε όλες τις κατηγορίες. Για να κάνουν την πτήση ακόμη πιο άνετη, ενα νέο σύστημα ψυχαγωγίας με μεγάλες οθόνες HD έχει εγκατασταθεί μαζί με την πρόσβαση WiFi .

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε:

» Τα υλικά και τα χρώματα στις νέες καμπίνες έχουν επιλεγεί για να δημιουργούν μια φιλόξενη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Τα καθίσματα στην SAS Go και SAS Plus έχουν σχεδιαστεί με ειδική διαμόρφωση για να δημιουργείτε επιπλέον χώρος. Όλα τα καθίσματα στην κατηγορία SAS Business έχουν άμεση πρόσβαση στους διαδρόμους και μπορούν να αναδιπλωθούν για μέγιστη άνεση. Τα καθίσματα προέρχεται από την Hästens, το παλαιότερο κατασκευαστή αεροπορικών καθισμάτων στη Σουηδία , για να εξασφαλίσουν ότι οι επιβάτες απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα άνεσης και ύπνου.

και η πλειοψηφία των αεροσκαφών μεγάλων αποστάσεων SAS πετάει σήμερα σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων προς Νέα Υόρκη , Σικάγο ( O’Hare ), Ουάσιγκτον ( Dulles ), Σαν Φρανσίσκο, Πεκίνο, Σαγκάη, Τόκιο ( Narita ) και Χιούστον ( από τον Αύγουστο του 2014).

Τον Ιούνιο του 2013, η SAS ανακοίνωσε ότι ολόκληρος ο στόλος της μεγάλων αποστάσεων θα ανανεωθεί τα επόμενα χρόνια . Τα αεροσκάφη απο τον υπάρχων στόλο θα πρέπει να αναβαθμιστούν και να ενσωματωθούν στα αεροσκάφη νέου τύπου με την αναβαθμισμένη καμπίνα που θα τεθούν σε λειτουργία από το φθινόπωρο του 2015, οι αλλαγές έχουν ως εξής :

– Αναβάθμιση καμπίνας σε επτά Airbus A330/A340s
– Τέσσερα νέα Airbus A330 -300 που θα παραδοθούν το 2015 και 2016
– Οκτώ Airbus A350 – 900s που πρέπει να παραδοθούν από το 2018 και μετά, με μια επιλογή για επιπλέον έξι πρόσθετα αεροσκάφη

Σχετικά με τις νέες καμπίνες :

WiFi πρόσβαση διαθέσιμη σε όλες τις κατηγορίες .

SAS Νεα Καμπινα


SAS GO Καμπίνα

Διαμόρφωση καθισμάτων
: 2-4-2
Pitch: 31 «/ 32»
Ατομικό σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνες 9» HD
Μία πρίζα ανά ζεύγος καθισμάτων και επιπλέον ατομική θύρα USB.

SAS GO CABIN
SAS PLUS ΚάθισμαSAS PLUS

Διαμόρφωση των καθισμάτων: 2-3-2
Pitch: 37 «/ 38»
Ατομικό σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνες 12» HD
Ατομική πρίζα και θύρα USB.

 SAS business-class

SAS Business:

Διαμόρφωση των καθισμάτων: 1-2-1
Άμεση πρόσβαση στο διάδρομο από όλες τις θέσεις
Πλήρως επίπεδη καθίσματα, ελάχιστο μήκος 196 εκατοστά
Καθίσματα-μασάζ
Ατομικό σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνες  15» HD
Ατομική πρίζα και θύρα USB.

SAS BUSINESS CLASS
SAS BUSINESS CLASS

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
Η SAS αποκαλύπτει την νέα αναβαθμισμένη καμπίνα για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, 7.7 out of 10 based on 3 ratings
FacebookTwitterPinterest