Νέα Αεροπορικά Δρομολόγια

Η Norwegian ξεκινάει πτήσεις Στοκχόλμη-Βίλνιους απο τις 8 Μαΐου

norwegian

Η Norwegian Air Shuttle θα ξεκινήσει ένα νέο δρομολόγιο μεταξύ Στοκχόλμης (αεροδρόμιο Arlanda) και Βίλνιους (Λιθουανία) ξεκινώντας απο τις 8 Μαΐου 2014. Το νέο δρομολόγιο θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα.

 

Η Ryanair ξεκινάει πτήσεις προς τη Ρωσία από την 1η Απριλίου

ryanair

Η Ryanair θα ξεκινήσει το πρώτο δρομολόγιο προς τη Ρωσία από την 1η Απριλίου 2014. Η πτήση Δουβλίνο – Αγία. Πετρούπολη (αεροδρόμιο Πούλκοβο) θα εκτελείτε τρεις φορές την εβδομάδα. Η low cost αεροπορική εταιρεία είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει τις πτήσεις τόσο για την Αγία Πετρούπολη όσο και για την Μόσχα απο τον Μάρτιο, αλλά λόγω καθυστερήσεων μετατέθηκαν για την 1η Απριλίου.

 

Η Hong Kong Airlines θα ξεκινήσει δρομολόγια προς Ho Chi Minh, Βιετνάμ στις 17 Μαρτίου

hong kong airlines

Η Hong Kong Airlines έχει ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει μια νέα σύνδεση τρεις φορές την εβδομάδα μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και της Ho Chi Minh City (πρώην Σαϊγκόν), Βιετνάμ.

Από τις 17 Μαρτίου, η Hong Kong Airlines θα λειτουργήσει ενα αεροσκάφος τύπου Airbus A320 με όλες τις θέσεις να ανήκουν σε μια μόνο κατηγορία – οικονομική – το δρομολόγιο θα λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Η νέα πτήση στο Ho Chi Minh City συμπληρώνεται επίσης από την καθημερινή πτήση της Hong Kong Airlines στο Ανόι, εξυπηρετώντας έτσι συνολικά 10 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Χονγκ Κονγκ και του Βιετνάμ.

Το πρόγραμμα πτήσεων για το Χο Τσι Μινχ (SGN) έχει ως εξής:

HX 534 Χονγκ Κονγκ Ho Chi Minh City 12:20 / 13:55 Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή

HX 535 Ho Chi Minh City στο Χονγκ Κονγκ 15:00 / 18:30 Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
FacebookTwitterPinterest