Qatar Airways

Qatar Airways

Η Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα η χώρα του Κατάρ δίνει την δική της «αεροπορική μάχη» με την Qatar Airways, μια εταιρεία που ιδρύθηκε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και που εμφανίζει πολύ ικανοποιητικά έσοδα τα τελευταία χρόνια. Ο τελευταίος άλλωστε είναι και ο λόγος που έχει ήδη παραγγείλει τόσα νέα αεροσκάφη έτσι ώστε η εταιρεία στο επόμενο χρονικό διάστημα να τετραπλασιάσει το δυναμικό της.

Εξυπηρετεί συνολικά σχεδόν 100 προορισμούς ενώ στην διακεκριμένη θέση μαζί με το αεροπορικό εισιτήριο δίνεται και οι δυνατότητα να βρουν στιγμές ηρεμίας στα αναπαυτικά κρεβάτια που διαθέτει το αεροπλάνο. Πρόκειται για μία ακόμα εταιρεία που απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε επιχειρηματίες που θέλουν να ταξιδέψουν με χλιδή και πολυτέλεια και γι’ αυτό δίνουν τόσο μεγάλη έμφαση στις προδιαγραφές της πρώτης θέσης. Κατανοώντας όμως ότι οι επιβάτες θέλουν και οικονομία η αραβική εταιρεία κάνει εξαιρετικές
προσφορές και παρέχει προνομιακά πακέτα ολοκληρωμένων ταξιδιών που περιλαμβάνουν από τα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Τέλος, η διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας προβαίνει ανά άτακτα χρονικά διαστήματα σε περιόδους εκπτώσεων έτσι ώστε οι υποψήφιοι επιβάτες να βρίσκουν ακόμα χαμηλότερες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια.


Προορισμοι:
Προσφορες εισητηριων με την Qatar Airways απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Λαρνακα για Ντοχα (Καταρ), Μπαχρειν, Τεχερανη, Αμαν, Κουβεϊτ, Βυρητος, Δαμασκος, Αμπου Νταμπι, Ντουμπαι, Υεμενη, Μελβουρνη, Αλεξανδρια, Καϊρο, Τριπολη, Καζαμπλανκα, Χαρτουμ, Τηνυσια, Cape Town, Γιοχανεσμπουργκ, Ναϊρομπι, Σεϋχελλες, Λαγος, Τανζανια, Πεκινο, Χονγκ Κονγκ, Μπανγκοκ, Σαγκαη, Οσακα, Τοκιο, Σεουλ.


Αναζητηστε μεσα απο τις σελιδες μας φτηνα αεροπορικα εισιτήρια και προσφορες με την
Qatar Airways!


Σχετικά με την Qatar Airways

Επανιδρυμένη το 1997, η Qatar Airways έχει αναγνωριστεί ως η αεροπορική εταιρία της χρονιάς για το 2011, καθώς και 2012 από την Skytrax. Αυτά τα βραβεία για δύο χρόνια στην σειρά δείχνουν την φήμη και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται από την αεροπορική εταιρεία στους επιβάτες. Η Qatar Airways επεκτείνει το δίκτυο διαδρομών της κάθε χρόνο κατά μέσο όρο 30 τοις εκατό ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επιβατών της σε όλο τον κόσμο. Με ένα στόλο από 120 σύγχρονα αεροσκάφη, οι πτήσεις της Qatar Airways εξυπηρετούν πάνω από 120 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για την φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης, το προσωπικό και τα χαμηλά αεροπορικά ναύλα. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών της, η αεροπορική εταιρεία έχει αρχίσει να παρέχει τη δυνατότητα για online κρατήσεις εισιτηρίων. Με όλες αυτές τις υπηρεσίες, η Qatar airways έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά βραβεία και επευφημίες όλα αυτά τα χρόνια. Η αεροπορική εταιρεία ασχολείται επίσης με κοινωνικά προγράμματα όπως «Μορφώστε ένα παιδί» , με το Ίδρυμα Όγκου Παιδικού Εγκεφάλου και την ανάπτυξης της νεολαίας της Κίνας. Η Qatar Airways είναι επίσης γνωστή για τη διοργάνωση ειδικών πτήσεωσ διάρκειας 20 λεπτών για τα ορφανά στην ηλικιακή ομάδα 5-16 ετών.

Η αεροπορική εταιρεία έχει μεγάλη ευσυνειδησία για περιβαλλοντικά ζητήματα που προκαλούνται από αεροσκάφη και εργάζεται ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση μειώνοντας τις αρνητικές επιπτώσεις των αερομεταφορών στο περιβάλλον. Η Qatar Airways ασχολείται επίσης με την ανάπτυξη καθαρότερων καύσης καυσίμων που έχουν ελάχιστες επιπτώσεις κατά της ατμόσφαιρας.

Aeroporika.gr - Το ταξίδι ξεκινάει εδώ...

© 2008 - 2024 Aeroporika.gr - All Rights Reserved

Εμπορικό Σήμα: AEROPORIKA.GR,  Αριθμός Σήματος: 211012

NEW