Qantas

Qantas

Με το παρατσούκλι «Ιπτάμενο Καγκουρό» και με σήμα το ομώνυμο θηλαστικό, η αεροπορική εταιρεία Qantas ανοίγει τα φτερά της το 1920 με έδρα το Σύδνεϋ Αυστραλίας. Η εταιρεία ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο με τα περισσότερα από διακόσια αεροσκάφη που προσφέρουν ασφάλεια αλλά και άνεση για την οποία και φημίζεται, αφού προσφέρει από ατομικά μπάνια μέχρι φωτοτυπικά μηχανήματα και χώρους αναψυχής και διασκέδασης.

Η εταιρεία
Qantas τυγχάνει ευρείας αποδοχής από τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και θέλουν να περάσουν λίγες ώρες χαλάρωσης μέσα στο αεροπλάνο πριν το βαρύ πρόγραμμά τους. Έτσι λοιπόν, η διοίκηση της εν λόγω αεροπορικής εταιρείας προτείνει ταξιδιωτικά πακέτα, σε επιχειρηματίες κατά κύριο λόγο, που αφορά προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια από την Αυστραλία προς όλες τις γωνιές του κόσμου και αντίστροφα. Ενδεικτικές είναι οι πωλήσεις των προνομιακών αυτών εισιτηρίων τα τελευταία χρόνια, οι οποίες έχουν εκτοξευθεί.

Προσφορές όμως και φθηνά αεροπορικά εισιτήρια μπορούν να απολαύσουν όλες οι κατηγορίες επιβατών, οι οποίοι με έναν συνδυασμό αγορών από συγκεκριμένα καταστήματα πώλησης βενζίνης και πετρελαίου, καταφέρνουν μεγάλη έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια με τα αεροσκάφη της Qantas.


Προορισμοι:
Προσφορες εισητηριων με την Qantas απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Λαρνακα για Συδνευ, Καμπερα, Νταρβιν, Brisbane, Αδελαιδα, Μελβουρνη, Περθ, Auckland, Wellington, Γιοχανεσμπουργκ, Χονγκ Κονγκ, Σαγκαη, Τοκυο, Μουμπαι, Τζακαρτα, Μανιλα, Σιγκαπουρη, Μπανγκοκ.

Αναζητηστε μεσα απο τις σελιδες μας φτηνα αεροπορικα εισιτήρια και προσφορες με την
Qantas!


Σχετικά με την Qantas Airways
Η Qantas Airways είναι μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στην Αυστραλία, καθώς έχει αναπτυχθεί σταδιακά και παράλληλα με την ανάπτυξη της πολιτικής αεροπορίας στην ήπειρο. Η Queensland και η Nothern Territory Aerial Services Ltd, γνωστή ως Qantas, ιδρύθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1920 από τον Sir Hudson Fysh KBE DFC, τον Paul McGinness DFC DCM και τον Sir Fergus McMaster.

Επί του παρόντος, η Qantas Airways είναι ένας από τους κορυφαίους του κόσμου. Με τη φιλοξενία παγκόσμιας κλάσης, χαμηλά αεροπορικά ναύλα, φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, online υπηρεσία κρατήσεων και ολοκληρωμένο πρόγραμμα, η Qantas Airways έχει γίνει η αγαπημένη των επιβατών. Κατά τον Ιούλιο-Σεπτέμβριο του 1959 η Qantas Airways απέκτησε επτά αεροσκάφη Boeing 707-138 jet. Αυτό επέτρεψε στην αεροπορική εταιρεία να επεκτείνει το δίκτυο διαδρομής προς περισσότερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο και να εξυπηρετεί περισσότερους επιβάτες με τις πτήσεις της. Το εθνικό ζώο της Αυστραλίας, καγκουρό, χαρακτηρίσει το λογότυπο της αεροπορικής εταιρείας και το σχέδιο της έχει εγκριθεί από το νόμισμα της Αυστραλίας.

Η British Airways προσέφερε ένα 25 τοις εκατό μερίδιο στην Qantas με μια επένδυση αξίας 665 εκατομμυρίων δολλαρίων Αυστραλίας τον Δεκέμβριο του 1992 και κέρδισε τα ίδια τον Μάρτιο του 1993. Η Qantas Airways γιόρτασε την 75η επέτειό το 1995 και εισήγαγε ένα νέο λογότυπο, ένα φτερωτό καγκουρό με λέξεις 75 χρόνια για να επισημάνετε το ορόσημο.


Latest News
Η Qantas μεταφέρει την βάση της για εργασίες βαριάς συντήρησης στο εξωτερικό.
Η QANTAS θα μεταφέρει την βάση βαριάς συντήρησης στα υπόλοιπα Boeing 747 της έξω απο την Αυστραλία μετά το κλείσιμο της λειτουργίας της υπάρχουσας βάσης στο Avalon στο αεροδρόμιο της Victoria. Η κίνηση αυτή σημαίνει οτι οι εργασίες βαριάς συντήρησης και στους δυο τύπους από τα μεγαλύτερα αεροσκάφη της, το 747 και το Airbus A380, θα γίνονται στο εξωτερικό και έρχεται μετά από συζητήσεις με τα συνδικάτα.

Οι προγραμμένες εργασίες συντήρησης για δυο 747 τον Μάιο 2014 θα σταλούν στο Χονγκ Κονγκ στην βάση συντήρησης HAECO, ενώ για της επόμενες εργασίες συντήρησης θα διεξαχθεί διεθνής διαγωνισμός. Η Qantas είψε ανακοινώσει πέρυσι ότι το κλείσιμο της βάσης βαρίας συντήρησης στο Avalon θαοδηγήσει σε απώλεια έως και 300 θέσεων εργασίας .

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι εκείνη τη χρονική στιγμή η βάση δεν είχε καμία εργασία για τ22 μήνες μεσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια . Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά ο μη-παραγωγικός "κενός χρόνος" ήταν αποτέλεσμα της συρρίκνωσης του στόλου της εταιρείας στα αεροσκάφη 747 : από 36 το 2004 σε 15 φέτος και 10 στα επόμενα τρία χρόνια .

Παρόλο που οι αξιωματούχοι είχαν δηλώσει ότι η αεροπορική εταιρεία θα προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά στην βάση της στο Μπρίσμπεϊν, ήταν πιο πιθανό να βρεί κάποια άλλη υπεράκτια βάσης συντήρησης για τα 747 σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη, η Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, η ΗΠΑ και η Βρετανία. Ο επικεφαλής διεθνούς συντήρησης της Qantas, Alan Milne, δήλωσε οτι δεν υπήρχαν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις στην Αυστραλία για την συντήρηση των 747.

« Όταν οι αριθμοί του στόλου των αεροσκαφών μας είναι μικροί, όπως τα Airbus A380, η Qantas κάνει τη βαριά συντήρηση σε παρόχους στο εξωτερικό, διότι δεν είναι οικονομικό να γίνει το έργο αυτο στις εγκαταστάσεις μας στην Αυστραλία», είπε ο κ. Milne . «Η  Qantas θα να συνεχίσει να πραγματοποίει την βαριά συντήρηση για την πλειονότητα των αεροσκαφών της στις εγκαταστάσεις της στο Brisbane.''


Ο κ. Milne είπε οτι η HAECO ήταν ένας πάροχος συντήρησης παγκόσμιας κλάσης και υποσχέθηκε ότι η διαδικασία του διαγωνισμού για την επιλογή του κατάλληλου φορέα συντήρησης των 747 θα είναι αυστηρή. "Ανεξάρτητα από το πού γίνεται η συντήρηση στα αεροσκάφη μας, αυτό γίνεται πάντα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και της Qantas και σε εγκαταστάσεις εγκεκριμένες από την ρυθμιστική αρχή ασφαλείας της Αυστραλίας ''. Η Ένωση εργαζομένων αποκάλεσε  την απόφαση να γίνονται οι εργασίες στο εξωτερικό "κοντόφθαλμη και περιτή '' .

Ο αντιπρόεδρος, του συνδικάτου εργαζομένων της Αυστραλίας, Daniel Walton, είπε οτι υπάρχουν πολλές επιλογές για την Qantas να κρατήσει τις εργασίες συντήρησης στην Αυστραλία. "Οι εγκαταστάσεις Συντήρησης τόσο στο Σίδνεϊ οσο και στο Μπρισμπέιν έχουν τις κατάληλες υποδομές για να εκτελούνται αυτές οι εργασίες στην Αυστραλία με πρότυπα ποιότητας παγκόσμιας κλάσης, όπως γινόταν πάντα , '' είπε ο κ. Walton . «Έχουμε μηχανικούς με δεξιότητες σε αυτή τη χώρα για να κάνουν αυτή την εργασία...και να την κάνουν καλά ''.

Ο κ. Milne είπε οτι η Qantas εξακολουθεί να είναι η μόνη μεγάλη αεροπορική εταιρεία που πραγματοποίει της εργασίες βαριάς συντήρησης της στην Αυστραλία και παρέμεινε στα σχέδια να πραγματοποίει το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών στη χώρα αυτή.
Η αεροπορική εταιρεία πέρυσι επένδυσε 30 εκατομμύρια δολάρια στις εγκαταστάσεις στο Brisbane, το οποίο κάνει τις εργασίες για περισσότερα από 110 αεροσκάφη .

Η Qantas, η οποία θα δημοσιεύει μια υποκείμενη ζημία (προ-φόρων) ύψους 250 – 300 εκατομμυρίων δολαρίων για τον επόμενο μήνα, συνεχίζει να εργάζεται σε ένα σχέδιο για να αντιστρέψει την προβληματική οικονομική της κατάσταση και αναμένεται να αποκαλύψει λεπτομέρειες στο πρώτο εξάμηνο του 2014.


Aeroporika.gr - Το ταξίδι ξεκινάει εδώ...

© 2008 - 2023 Aeroporika.gr - All Rights Reserved

Εμπορικό Σήμα: AEROPORIKA.GR,  Αριθμός Σήματος: 211012

NEW