Austrian

Austrian Airlines

Η Austrian Airlines σχηματίστηκε στις 4 Απριλίου 1957, μετά τη συγχώνευση της Austrian Airways και της Air Austria, που διαμορφώθηκαν το 1955 όταν υπογράφηκε η Συνθήκη του κράτους. Μέσα σε ένα χρόνο, στις 31 Μαρτίου 1958, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε το παρθενικό του πρόγραμμα μεταξύ Βιέννης και Λονδίνου. Από τότε, οι πτήσεις της Austrian έχουν λειτουργήσει σε διάφορες διαδρομές – εσωτερικού και εξωτερικού.

Η Austrian Airlines γιόρτασε την 50η επέτειό στις 31 Μαρτίου 2008. Το ίδιο έτος, στις 15 Ιουλίου 2008, η αεροπορική εταιρεία άρχισε να προσφέρει ειδικά προνόμια στους επαγγελματίες πελάτες της, πραγματοποιώντας πτήσεις στη Μέση Ανατολή ή την Κεντρική Ασία. Στις υψηλές υπηρεσίες της περιλαμβάνονται η άριστη φιλοξενία και η ψυχαγωγία των επιβατών. Τον Αύγουστο του 2008, η αεροπορική εταιρεία έλαβε εντολή ιδιωτικοποίησης από την αυστριακή κυβέρνηση. Σήμερα, η αεροπορική εταιρεία είναι ένα τμήμα του ομίλου Lufthansa και μέλος της Star Alliance.

Όλα αυτά τα χρόνια, λόγω των αφοσιωμένων προσπαθειών των υπαλλήλων της, τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και την ανώτερη φιλοξενία, η Austrian Airlines έχει κερδίσει διάφορα βραβεία και τις επευφημίες από γνωστά ονόματα όπως το Skytrax World Airline, Business Traveller, Global Traveler Magazine και Scandinavian Airlines SAS. Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να υπηρετεί τους επιβάτες της με χαμηλά αεροπορικά ναύλα και υπηρεσίες, όπως online κρατήσεις αλλά και με το να διασφαλίζουνε άνετα και διασκεδαστικά ταξίδια για όλους.


Προορισμοι:
Προσφορες εισητηριων με την Austrian Airlines απο Αθηνα, Θεσσαλονικη και Λάρνακα για Βιέννη, Σάλτσμπουργκ, Γκράτς, Μίνσκ, Παρίσι, Πράγα, Λονδίνο, Βαρσοβία, Γενέυη, Στοκχόλμη, Μόσχα, Μόναχο, Ζυρίχη, Αστάνα, Όσλο, Λβίβ, Βαρκελώνη, Νίκαια, Τρίπολη, Τορόντο, Νέα Υόρκη.

Αναζητηστε μεσα απο τις σελιδες μας φτηνα αεροπορικα εισιτήρια και προσφορες με την
Austrian Airlines!

Aeroporika.gr - Το ταξίδι ξεκινάει εδώ...

© 2008 - 2024 Aeroporika.gr - All Rights Reserved

Εμπορικό Σήμα: AEROPORIKA.GR,  Αριθμός Σήματος: 211012

NEW