Air France

Air France

Μία ακόμα μεγάλη εταιρεία στην μεγάλη οικογένεια της αεροπορίας είναι η Air France. Κάποτε ήταν ο κρατικός αερομεταφορέας της Γαλλίας, αλλά πλέον αποτελεί θυγατρική της Air France-KLM. Με αρκετές δεκαετίες ήδη στο δυναμικό της για εμπειρία και οι προορισμοί της σε 100 και πλέον χώρες, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κυρίαρχους του παιχνιδιού.

Η επιτυχία της εν λόγω εταιρείας συνίσταται στην προσφορά αεροπορικών ταξιδιών μέσω ενός σύγχρονου και μεγάλου σε χωρητικότητα στόλου με την ηλικία τους να μην ξεπερνάει κατά μέσο όρο τα 10 έτη. Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά
αεροπορικών εισιτηρίων για θέσεις Α’ κατηγορίας και business με πραγματικά υψηλές προδιαγραφές που καλύπτουν τα θέλω και τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη, ξεκινώντας από τα ανατομικά καθίσματα μέχρι την Παρασκευή των γευμάτων από βραβευμένους σεφ.

Η αξιολόγηση των επιβατών για την εταιρεία κινείται σε άκρως ικανοποιητικά επίπεδα και αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που η πώληση αεροπορικών εισιτηρίων ετησίως γνωρίζει άνοδο. Κάτι η εξυπηρέτηση, κάτι το τραγούδι “Setting Fire to Sleepy Towns” που ακούγεται πριν και μετά από κάθε πτήση, η Air France δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες.


Προορισμοι:
Προσφορες εισητηριων με την Air France απο Αθηνα και Θεσσαλονικη για:
Παρισι, Λυων, Νικαια, Μοντε Καρλο, Στρασβουργο, Μασσαλια, Τουλουζη, Λονδινο, Δουβλινο, Πραγα, Νεα Υορκη, Τοροντο, Μοντρεαλ, Μπουενος Αϊρες, Σικαγο, Χιουστον, Φιλαδελφεια, Σαν Φρανσισκο, Βοστωνη, Τοκιο, Σαο Παολο, Οσλο, Στοκχολμη, Λας Βεγκας, Μεξικο, Λιμα, Μαϊαμι, Σιδνευ, Μελβουρνη, Αδελαϊδα, Περθ, Χονγκ Κονγκ, Μπανγκοκ, Σινγκαπουρη, Μπαλι, Πουκετ, Γιοχανεσμπουργκ.


Αναζητηστε μεσα απο τις σελιδες μας φτηνα αεροπορικα εισιτήρια και προσφορες με την
Air France!Σχετικά με την Air France

Ιδρυμένη στις 7 Οκτωβρίου του 1933, η Air France είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Γαλλίας με τον κύριο κόμβο της στο αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle. Η συγχώνευση της Air Union, της Compagnie Generale Aeropostale, της Societe Generale De Transport Aerien (SGTA), της Air Orient και της Compagnie International de Navigation Aerienne (CIDNA) είχε ως αποτέλεσμα το σχηματισμό της Air France. Στις 5 Μαΐου 2004, η Air France συγχωνεύθηκε με την ολλανδική KLM Royal Airlines.

Ωστόσο, οι δύο εταιρείες  διατηρούν το δικό τους πρόγραμμα και πετούν κάτω από τα δικά τους εμπορικά σήματα. Με την λογικές τιμές και υπηρεσίες όπως online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, η Air France έχει καταφέρει να γίνει μία από τις αγαπημένες εταιρίες του κόσμου σε επιβάτες από όλο τον κόσμο. Η εναρκτήρια πτήση της Air France πέταξε ανάμεσα από το στις Γαλλικές Αντίλλες στις 6 Ιουλίου, 1947. Η πτήση αυτή σηματοδότησε την έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ της μητροπολιτικής Γαλλίας και των γαλλικών Αντιλλών.

Η Air France μπορεί να εξυπηρετεί τους επιβάτες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λόγω του εργατικού δυναμικού 58.485 ανθρώπων και της παγκόσμιας κλάσης στόλου. Με τη βοήθεια θυγατρικών όπως οι Servair, BlueLink, HOP!, CityJet και Transavia France, η Air France προσπαθεί να γίνει μία από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες. Η Air France διαχειρίζεται επίσης ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που λειτουργεί για τους ασθενείς και τα παιδιά με αναπηρίες.

Aeroporika.gr - Το ταξίδι ξεκινάει εδώ...

© 2008 - 2024 Aeroporika.gr - All Rights Reserved

Εμπορικό Σήμα: AEROPORIKA.GR,  Αριθμός Σήματος: 211012

NEW